Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Bessaire, Thomas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bessaire, Thomas1 (AUTHOR), Eriksen, Bjorn1 (AUTHOR), Laborie, Stephanie2 (AUTHOR), Mujahid, Claudia1 (AUTHOR), Mottier, Pascal1 (AUTHOR), Delatour, Thierry1 (AUTHOR), Panchaud, Alexandre1 (AUTHOR), Stadler, Richard H.1 (AUTHOR), Stroheker, Thomas1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jan2023, Vol. 40 Issue 1, p81-95. 15p. 1 Diagram, 5 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Bessaire, Thomas1 (AUTHOR), Stroheker, Thomas1 (AUTHOR), Eriksen, Bjorn1 (AUTHOR), Mujahid, Claudia1 (AUTHOR), Hammel, Yves-Alexis1 (AUTHOR), Varela, Jesus1 (AUTHOR), Delatour, Thierry1 (AUTHOR), Panchaud, Alexandre1 (AUTHOR), Mottier, Pascal1 (AUTHOR), Stadler, Richard H.1 (AUTHOR) richard.stadler@rdls.nestle.com
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Dec 2021, Vol. 38 Issue 12, p2116-2127. 12p. 2 Charts, 5 Graphs.
Determination of nitrofurazone in fluid milk and dairy powders. Part 1: An international pilot study
Autor:
Bendall, Justin G., Crawford, Robert A., Evers, Jaap M., Smythe, Betty W., Bessaire, Thomas, Mottier, Pascal, Mujahid, Claudia, Aleksic, Gordana, Hutchinson, Robert
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2019 91:185-192
Autor:
Carreres, Benoît M.1 (AUTHOR) Benoit.carreres@rd.nestle.com, Bessaire, Thomas1 (AUTHOR), Desmarchelier, Aurélien1 (AUTHOR), Mottier, Pascal1 (AUTHOR), Delatour, Thierry1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Nov2022, Vol. 39 Issue 11, p1785-1796. 12p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 2 Graphs.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2017 228:381-387
Autor:
Yuan, Yuan, Tarres, Adrienne, Bessaire, Thomas, Rademacher, Wilhelm, Stadler, Richard H., Delatour, Thierry
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2017 228:99-105
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2017 227:173-178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.