Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Besir, Aysegul"'
Autor:
Mortas, Mustafa, Besir, Aysegul
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Publikováno v:
In Powder Technology 1 August 2023 426
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 1, Pp 79-87 (2020)
Cayenne peppers (Capsicum annuum L.) were incorporated to ayran aiming to obtain a health promoting ayran with different flavour. The effects on the physico-chemical characteristics, antioxidant and phenolic capacity, counts of Streptococcus, Lactoba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffed768bb9ee4492b77d9433f3dad0ac
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. haz2022, Vol. 20 Issue 2, p170-181. 12p.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2018 233:98-108
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2018 41:466-474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.