Zobrazeno 1 - 10
of 417
pro vyhledávání: '"Besbes S"'
Publikováno v:
In Computers and Fluids 15 January 2018 161:47-59
Publikováno v:
In European Journal of Mechanics / B Fluids September-October 2017 65:284-298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haj Salem, N., Mesrati, M.A., Hadhri, R., Besbes, S., Belhadj, M., Aissaoui, A., Zakhama, A., Chadly, A.
Publikováno v:
In Annales de cardiologie et d'angeiologie September 2015 64(4):249-254
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 14 April 2015 126:560-572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rhibi, Fatma, Zouhal, H., Lira, F.S., Ouerghi, N., Prioux, J., Besbes, S., Tijani, J.M., Hackney, A.C., Abderrahman, A.B.
Publikováno v:
Biology of Sport
Biology of Sport, 2022, 39 (2), pp.263-272. ⟨10.5114/BIOLSPORT.2022.104914⟩
Biology of Sport, PubMed, 2022, 39 (2), pp.263-272. ⟨10.5114/BIOLSPORT.2022.104914⟩
Biology of Sport, 2022, 39 (2), pp.263-272. ⟨10.5114/BIOLSPORT.2022.104914⟩
Biology of Sport, PubMed, 2022, 39 (2), pp.263-272. ⟨10.5114/BIOLSPORT.2022.104914⟩
International audience; To examine the effects of two high-intensity intermittent training (HIIT) programs of varying intensities (100% vs. 110% of maximal aerobic velocity [MAV]) on metabolic, hormonal and inflammatory markers in young men. Thirty-s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8583835d8b3147f8ddb28ce70b7c75ba
https://hal.science/hal-03515393
https://hal.science/hal-03515393
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 15, Iss 1, Pp 129-142 (2011)
Synthesis of knowledge about osmotic dehydration. Among the preservation processes of vegetal products, osmotic dehydration presents an economic and a nutritional interest. This technique consumes a low quantity of energy, prolongs the period of avai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09720776c04d46639fae4a0bc27978e7