Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Bertola, Nora"'
Publikováno v:
Food Biophysics; Mar2025, Vol. 20 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection March 2016 100:65-73
Autor:
Tavera-Quiroz, María José, Romano, Nelson, Mobili, Pablo, Pinotti, Adriana, Gómez-Zavaglia, Andrea, Bertola, Nora *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods June 2015 16:164-173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioresource Technology May 2013 136:58-65
Autor:
Matta, Eliana1 (AUTHOR), Bertola, Nora1 (AUTHOR) bertolanora@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2020, Vol. 44 Issue 8, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Science and Technology. 11:1-8
Objective: In this research work, properties of the methylcellulose films were studied to be applied as coatings on Costeno cheese. Methods /Analysis: Methylcellulose (A4M) solutions were prepared at 1.5% w/v in 0.25, 0.25 and 0.75% sorbitol concentr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.