Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Bertol, Teresinha Marisa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silveira Almeida, Barbara Cristina, Ludke, Maria do Carmo Mohaupt Marques, Bertol, Teresinha Marisa, Ludke, Jorge Vitor, Bernardi, Daniela Miotto, Cunha Jr., Anildo, Coldebella, Arlei
Publikováno v:
Applied Biosciences; Sep2024, Vol. 3 Issue 3, p378-391, 14p
Autor:
Bernardi, Daniela Miotto1,2 (AUTHOR) dani_miotto@yahoo.com.br, Bertol, Teresinha Marisa3 (AUTHOR), Coldebella, Arlei3 (AUTHOR), Cunha Junior, Anildo3 (AUTHOR), Silveira-Almeida, Bárbara Cristina4 (AUTHOR), Rodrigues, Juliana Bürger2 (AUTHOR), Barrera-Arellano, Daniel5 (AUTHOR), Godoy, Helena Teixeira6 (AUTHOR), Meinhart, Adriana Dillenburg6 (AUTHOR), de Paris, Leandro Daniel7 (AUTHOR), Sgarbieri, Valdemiro Carlos2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animal Production Science. 2022, Vol. 62 Issue 18, p1789-1804. 16p.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 30, Iss 2, Pp 417-424 (2001)
Foi desenvolvido um estudo para determinar em que peso vivo deve se iniciar a restrição alimentar (RA), visando à melhoria do desempenho e da qualidade da carcaça em suínos machos castrados e fêmeas em terminação, alimentados com ração fare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d7959d122484606a20146fb52ee3dc9
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 30, Iss 1, Pp 150-157 (2001)
Foi realizado um experimento para avaliar a substituição parcial do farelo de soja (FS) por outros subprodutos da soja obtidos por intermédio de diferentes tipos de processamento, bem como comparar estes subprodutos entre si, como fonte protéica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0301aee30bbb4553a0dc575fde8fcbe2
Sensory and physicochemical characteristics of salamis added with vegetable-based curing ingredients
Autor:
Kawski, Vicky Lilge, Bertol, Teresinha Marisa, Santos, Maria José Honorato dos, Sawitzki, Maristela Cortez, Fiorentini, Angela Maria, Coldebella, Arlei, Agnes, Ingrid Beatriz Lermen
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 47, Issue: 8, Article number: e20151510, Published: 20 JUL 2017
The aim of this study was to evaluate the sensory and physicochemical quality of colonial salamis added with vegetable-based curing ingredients as potential enhancers of quality products. Salamis were produced according to three treatments: (A) Contr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::08654bb7f63d086865c0e9c38d04af53
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782017000800781&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782017000800781&lng=en&tlng=en
Autor:
Ellery, Everardo Ayres Correia, Watanabe, Pedro Henrique, Bertol, Teresinha Marisa, Freitas, Ednardo Rodrigues, Nascimento, Germano Augusto Jerônimo
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Volume: 46, Issue: 4, Pages: 873-880, Published: DEC 2015
The aim of this study was to determine and validate prediction equations for digestible (DE) and metabolizable energy (ME) of soybean meal for growing pigs. The prediction equations were developed using data from chemical composition, digestibility a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::292957984b739a84cf3ecec192ae70a3
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902015000400873&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902015000400873&lng=en&tlng=en
Autor:
Preichardt, Leidi Daiana, Haubert, Louise, Cortez Sawitzki, Maristela, Bertol, Teresinha Marisa, Vicenzi, Raul, Dillenburg Meinhart, Adriana, Padilha da Silva, Wladimir, Fiorentini, Ângela Maria
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Biological Sciences; 2019, Vol. 41, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.