Zobrazeno 1 - 10
of 523
pro vyhledávání: '"Berthold-Pluta A"'
Autor:
Stasiak-Różańska, Lidia1 (AUTHOR) lidia_stasiak_rozanska@sggw.edu.pl, Berthold-Pluta, Anna1 (AUTHOR), Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara2 (AUTHOR), Koryszewska-Bagińska, Anna3 (AUTHOR) akoryszewska@wum.edu.pl, Garbowska, Monika1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Aug2024, Vol. 16 Issue 16, p2316. 15p.
Autor:
Berthold-Pluta, Anna1 (AUTHOR) anna_berthold@sggw.edu.pl, Stefańska, Ilona2 (AUTHOR) ilona_stefanska@sggw.edu.pl, Forsythe, Stephen3 (AUTHOR) sforsythe4j@gmail.com, Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara4 (AUTHOR) tamara@ibb.waw.pl, Stasiak-Różańska, Lidia1 (AUTHOR) lidia_stasiak_rozanska@sggw.edu.pl, Garbowska, Monika1 (AUTHOR) monika_garbowska@sggw.edu.pl
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2024, Vol. 25 Issue 16, p8622. 17p.
Autor:
Anna Berthold-Pluta, Ilona Stefańska, Stephen Forsythe, Tamara Aleksandrzak-Piekarczyk, Lidia Stasiak-Różańska, Monika Garbowska
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 16, p 8622 (2024)
Cronobacter condimenti are environmental commensals that have not been associated with any clinical infections. To date, they are the least understood and described Cronobacter species within the genus. The objective of this study was to use a draft
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d84501640e2544108e7c221501fb24a9
Autor:
Lidia Stasiak-Różańska, Anna Berthold-Pluta, Tamara Aleksandrzak-Piekarczyk, Anna Koryszewska-Bagińska, Monika Garbowska
Publikováno v:
Polymers, Vol 16, Iss 16, p 2316 (2024)
Bacterial cellulose (BC) is a biodegradable polymer resembling paper after being dried. It finds a growing number of applications in many branches of industry and in medicine. In the present study, BC was produced after Gluconacetobacter hansenii ATC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/435e01f30fa045d2a3e006ce75d721f3
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules April 2024 264 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Artur Mykhalevych, Magdalena Buniowska-Olejnik, Galyna Polishchuk, Czesław Puchalski, Anna Kamińska-Dwórznicka, Anna Berthold-Pluta
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 170 (2024)
The use of liquid whey concentrates in the composition of ice cream, especially in combination with other powdered whey proteins, is limited due to their understudied properties. This article shows the main rheological and thermophysical characterist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98db8bd55cc44a61afd880d436af7a01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.