Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Bertelsen, Anne S"'
Autor:
Bertelsen, Anne S., Zeng, Yan, Mielby, Line A., Sun, Yuan-Xia, Byrne, Derek V., Kidmose, Ulla
Publikováno v:
In Food Quality and Preference January 2021 87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bertelsen, A S, Laursen, A, Knudsen, T A, Møller, S & Kidmose, U 2018, ' Bitter taste masking of enzyme-treated soy protein in water and bread ', Journal of the Science of Food and Agriculture, vol. 98, pp. 3860-3869 . https://doi.org/10.1002/jsfa.8903
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::4b2db9109749aba52b0083950ab41c0d
https://pure.au.dk/portal/da/publications/bitter-taste-masking-of-enzymetreated-soy-protein-in-water-and-bread(01445aee-5717-4dd8-b7b3-713e5410365b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/bitter-taste-masking-of-enzymetreated-soy-protein-in-water-and-bread(01445aee-5717-4dd8-b7b3-713e5410365b).html