Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bersot, Luciano S."'
Publikováno v:
In Raw Milk 2019:45-64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Danilo A.L., Botelho, Clarisse V., Martins, Bruna T.F., Tavares, Rafaela M., Camargo, Anderson C., Yamatogi, Ricardo S., Bersot, Luciano S., Nero, Luís A.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; March 2020, Vol. 83 Issue: 3 p485-490, 6p
Autor:
Alves, Maura Pinheiro, Andrade Tomaszewski, Caroline, Baars, Ton, Barreto, Fabiano, Bersot, Luciano S., Caccamo, Margherita, Castilhos, Tamara, da Costa, Sanely L., da Silva, Paulo H.F., de Carvalho, Antonio F., Demirci, Ali, Graves, Robert E., Hill, Colin, Hillesheim, Daniel R., Jank, Louíse, Júnior, Abelardo Silva, Knight, Christopher H., Licitra, Giuseppe, Lima, Magna C., Lortal, Sylvie, Meunier-Goddik, Lisbeth, Moreira, Maria A.S., Nero, Luís A., Oliveira, Vanísia C.D., O’Callaghan, Tom F., Pereira, Juliano G., Perin, Luana M., Perrone, Ítalo Tuler, Puri, Virendra M., Rau, Renata B., Renhe, Isis Rodrigues Toledo, Ribeiro, Cristina, Ross, R. Paul, Schuck, Pierre, Stanton, Catherine, Stephani, Rodrigo, Sugrue, Ivan, Tavares, Guilherme M., Tavares, Tânia, Tobin, Conor, Todorov, Svetoslav D., Waite-Cusic, Joy, Wang, Xinmiao, Xavier Malcata, Francisco
Publikováno v:
In Raw Milk 2019:xi-xiv
Autor:
Ribeiro, Vinicius B., Andrigheto, Cristiano, Bersot, Luciano S., Barcellos, Vinicius, Reis, Eliana F., Destro, Maria T.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 38, Issue: 1, Pages: 178-182, Published: MAR 2007
Salmonella is one of the most important agents of foodborne disease in Brazil and in other countries, with meat and meat products being identified as important vehicles of salmonelosis. A total of 54 Salmonella strains isolated from a commercial sala
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6b2498228114a42e5536f214972333e3
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822007000100036&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822007000100036&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reis AL; Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Paraná, Curitiba, PR, Brazil., Montanhini MT; Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Paraná, Curitiba, PR, Brazil., Bittencourt JV; Laboratório de Bioengenharia, Universidade Tecnológica Federal do Paraná, Ponta Grossa, PR, Brazil., Destro MT; Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, Brazil., Bersot LS; Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Paraná, Curitiba, PR, Brazil.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2014 Mar 10; Vol. 44 (4), pp. 1195-8. Date of Electronic Publication: 2014 Mar 10 (Print Publication: 2013).