Zobrazeno 1 - 10
of 9 959
pro vyhledávání: '"Berry fruit"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chenglin Wang, Weiyu Pan, Tianlong Zou, Chunjiang Li, Qiyu Han, Haoming Wang, Jing Yang, Xiangjun Zou
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 8, p 1346 (2024)
Berries are nutritious and valuable, but their thin skin, soft flesh, and fragility make harvesting and picking challenging. Manual and traditional mechanical harvesting methods are commonly used, but they are costly in labor and can damage the fruit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c0488602c5945f8acc63de08f0f83e6
Autor:
Ezieke, Arinze Hycienth, Serrano, Antonio, Peces, Miriam, Clarke, William, Villa-Gomez, Denys
Publikováno v:
In Waste Management 15 April 2024 178:66-75
Autor:
Beata Kowalska, Magdalena Szczech
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 23, Iss 3 (2024)
The consumption and sale of ready-to-eat products, i.e., fresh-cut vegetable salads and fruit, have been growing tremendously in the present time. Therefore, the microbial safety of such products is of great concern. In the current study, a survey of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c142636cbcf4972b8070b1089996a3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanyun Zhao
Valued for its unique flavors, textures, and colors, berry fruit is a rapidly-growing crop that provides significant health benefits due to its many bioactive components. Berry Fruit: Value-Added Products for Health Promotion provides an understandin
Autor:
Piasecka, Iga1 (AUTHOR) agata_gorska@sggw.edu.pl, Górska, Agata1 (AUTHOR) ewa_ostrowska-ligeza@sggw.edu.pl, Obranović, Marko2 (AUTHOR) mobran@pbf.hr, Kalisz, Stanisław3 (AUTHOR) stanislaw_kalisz@sggw.edu.pl, Dobrinčić, Ana2 (AUTHOR) adobrincic@pbf.hr, Dobroslavić, Erika2 (AUTHOR) edobroslavic@pbf.hr, Ostrowska-Ligęza, Ewa1 (AUTHOR) rita_brzezinska@sggw.edu.pl, Brzezińska, Rita1 (AUTHOR), Dragović-Uzelac, Verica2 (AUTHOR) vdragov@pbf.hr
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 26, p84. 7p.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53