Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Berntssen, Marc H. G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berntssen, Marc H. G., Thoresen, Lars, Albrektsen, Sissel, Grimaldo, Eduardo, Grimsmo, Leif, Whitaker, Ragnhild Dragøy, Sele, Veronika, Wiech, Martin
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Volume 10
Issue 6
Aquaculture produces most of the world’s seafood and is a valuable food source for an increasing global population. Low trophic mesopelagic biomasses have the potential to sustainably supplement aquafeed demands for increased seafood production. Th
Autor:
Berntssen, Marc H. G.1 marc.berntssen@nifes.no, Hannisdal, Rita1, Buttle, Louise2, Hoogenveen, Rudolf3, Mengelers, Marcel3, Bokkers, Bas G. H.3, Zeilmaker, Marco J.3
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2018, Vol. 35 Issue 8, p1484-1496. 13p. 2 Diagrams, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.