Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Bernardo, Greyce Luci"'
Autor:
Hartwell, Heather, Bray, Jeff, Lavrushkina, Natalia, Lacey, Jodie, Rodrigues, Vanessa Mello, Fernandes, Ana Carolina, Bernardo, Greyce Luci, Martinelli, Suellen Secchi, Cavalli, Suzi Barletto, Proença, Rossana Pacheco da Costa
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 126, Issue 1, pp. 453-470.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2022-0905
Autor:
Fogolari, Natalia, Oliveira, Renata Carvalho de, Bernardo, Greyce Luci, Uggioni, Paula Lazzarin, Geraldo, Ana Paula Gines, Proença, Rossana Pacheco da Costa, Fernandes, Ana Carolina
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2024 203
Autor:
Mazzonetto, Ana Claudia, Fernandes, Ana Carolina, de Souza, Aretusa Dias, Rodrigues, Vanessa Mello, Scapin, Tailane, Uggioni, Paula Lazzarin, Veiros, Marcela Boro, Bernardo, Greyce Luci, Proença, Rossana Pacheco da Costa
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 124, Issue 11, pp. 3888-3906.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2021-0588
Autor:
Bernardo, Greyce Luci
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências da Saúde, Programa de Pós-Graduação em Nutrição, Florianópolis, 2017.
Made available in DSpace on 2018-01-30T03:16:41Z (GMT). No. of bitstreams: 1 350285.pdf:
Made available in DSpace on 2018-01-30T03:16:41Z (GMT). No. of bitstreams: 1 350285.pdf:
Externí odkaz:
https://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/182882
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kfouri, Tanes, Fernandes, Ana Carolina, Bernardo, Greyce Luci, Proença, Lúcio Costa, Uggioni, Paula Lazzarin, Rodrigues, Vanessa Mello, Pacheco da Costa Proença, Rossana
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2022 27
Autor:
Bernardo, Greyce Luci, Rodrigues, Vanessa Mello, Bastos, Bianca Sabrine, Uggioni, Paula Lazzarin, Hauschild, Daniela Barbieri, Fernandes, Ana Carolina, Martinelli, Suellen Secchi, Cavalli, Suzi Barletto, Bray, Jeff, Hartwell, Heather, Pacheco da Costa Proença, Rossana
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2021 166
Autor:
de Borba, Thaís Peiter, da Silva, Manoella Vieira, Jomori, Manuela Mika, Bernardo, Greyce Luci, Fernandes, Ana Carolina, Proença, Rossana Pacheco da Costa, Rockenbach, Gabriele, Uggioni, Paula Lazzarin
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 6, pp. 2049-2065.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2020-0311
Autor:
Bernardo, Greyce Luci, Jomori, Manuela Mika, Fernandes, Ana Carolina, Colussi, Claudia Flemming, Condrasky, Margaret D., Proença, Rossana Pacheco da Costa
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2018 130:247-255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.