Zobrazeno 1 - 10
of 515
pro vyhledávání: '"Bernal, Luis"'
Publikováno v:
Iatreia, Vol 35, Iss 1, Pp 29-39 (2022)
Introduction: Health personnel involved in dental care are at high risk of contagion from constant exposure to aerosols during emergency care. It is necessary to increase its protection measures during the SARS-CoV-2 pandemic. Objective: Describe th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b6803dd984e4f888915ee826b578d17
Autor:
Andreu, Jose L. Mellina, Bernal, Luis, Skarmeta, Antonio F., Ryten, Mina, Álvarez, Sara, García, Alejandro Cisterna, Botía, Juan A.
The association of a given human phenotype to a genetic variant remains a critical challenge for biology. We present a novel system called PhenoLinker capable of associating a score to a phenotype-gene relationship by using heterogeneous information
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2402.01809
Publikováno v:
In Global Ecology and Conservation November 2024 55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FONSECA-CEPEDA, VALENTINA, CASTILLO-BRIEVA, DANIEL, BAQUERO-BERNAL, LUIS, RODRÍGUEZ, LUZ ANGELA, STEINER, ELIANE, GARCIA-ULLOA, JOHN
Publikováno v:
International Journal of the Commons, 2022 Jan 01. 16(1), 155-172.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48712060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morales, Félix, Bernal, Luis, Pereira, Gustavo, Pérez-Buitrago, Sandra, Kammer, Michael, Stalder, D.H.
Publikováno v:
In HardwareX October 2022 12
Autor:
Chaparro-Hernández, Irene, Rodríguez-Ramírez, Juan, Barriada-Bernal, Luis Gerardo, Méndez-Lagunas, Lilia
Publikováno v:
In Journal of Herbal Medicine September 2022 35
Autor:
Méndez Lagunas, Lilia L., García Rojas, Daniel Alberto, Andrés Grau, Ana M., Barriada Bernal, Luis Gerardo, Rodríguez Ramírez, Juan
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2022 27