Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Bernaś Emilia"'
Autor:
Venugopal Kavya, Bernaś Emilia
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 115-128 (2024)
The brown A. bisporus - a cultivated species and I. badia – a wild species of mushroom containing health-promoting properties has been selected to create functional foods. Therefore, the study analyzed the effect of the blanching method, fermentati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b14bef38ccea4839bba70ec10e09d12c
Autor:
Bernaś Emilia, Fiutak Grzegorz
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 199-212 (2023)
One of the most valuable health-promoting plants used in the production of functional, green drinks is nettle. Acidic environments, oxygen, high temperature, and enzymes can negatively affect the colour of green juices, which is an important aspect f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d97588b64b24734b8191c49156fe830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 10/23/2024, Vol. 2024, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bernaś, Emilia, Jaworska, Grażyna
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2016 49:1-8
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p20, 16p
Autor:
Bernaś, Emilia, Jaworska, Grażyna
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration September 2015 57:257-264
Autor:
Jaworska, Grażyna, Pogoń, Krystyna, Bernaś, Emilia, Skrzypczak, Aleksandra, Kapusta, Ireneusz
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2014 59(2) Part 1:701-706
Autor:
Bernaś, Emilia, Jaworska, Grażyna
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology October 2012 48(2):242-247