Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Bernaś E"'
Autor:
Venugopal Kavya, Bernaś Emilia
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 115-128 (2024)
The brown A. bisporus - a cultivated species and I. badia – a wild species of mushroom containing health-promoting properties has been selected to create functional foods. Therefore, the study analyzed the effect of the blanching method, fermentati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b14bef38ccea4839bba70ec10e09d12c
Autor:
Bernaś Emilia, Fiutak Grzegorz
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 199-212 (2023)
One of the most valuable health-promoting plants used in the production of functional, green drinks is nettle. Acidic environments, oxygen, high temperature, and enzymes can negatively affect the colour of green juices, which is an important aspect f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d97588b64b24734b8191c49156fe830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaworska, G.1 (AUTHOR) rrgjawor@cyf-kr.edu.pl, Bernaś, E.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jan2013, Vol. 16 Issue 1, p139-153. 15p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2012, Vol. 36 Issue 3, p242-251. 10p.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 2, Pp 266-277 (2013)
Food Technology and Biotechnology
Volume 51
Issue 2
Scopus-Elsevier
Food Technology and Biotechnology
Volume 51
Issue 2
Scopus-Elsevier
Svrha je ovoga rada bila usporediti kvalitetu napitaka od naranče s onom napitaka od naranče i sirutke tijekom 12 mjeseci skladištenja. Napici su sadržavali 12 % ekstrakta, od čega je polovina bila koncentrat naranče. Za proizvodnju napitaka sa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.