Zobrazeno 1 - 10
of 428
pro vyhledávání: '"Bermúdez-Humarán Luis G"'
Autor:
Bermúdez-Humarán, Luis G.1 (AUTHOR) luis.bermudez@inrae.fr, Chassaing, Benoit2,3 (AUTHOR), Langella, Philippe1 (AUTHOR) philippe.langella@inrae.fr
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 6/12/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In Computational and Structural Biotechnology Journal December 2024 23:1-9
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 10, Iss Suppl 1, p S4 (2011)
Abstract Food-grade Lactic Acid Bacteria (LAB) have been safely consumed for centuries by humans in fermented foods. Thus, they are good candidates to develop novel oral vectors, constituting attractive alternatives to attenuated pathogens, for mucos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/869a7b34da2442c2b704d1cf42254944
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 2, Iss 1, p 167 (2009)
Abstract Background The expression of vaccine antigens in lactic acid bacteria (LAB) is a safe and cost-effective alternative to traditional expression systems. In this study, we investigated i) the expression of Human papillomavirus type 16 (HPV-16)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12fe864c167747a2a98fb2c1cf38a28a
Autor:
Langella Philippe, Oliveira Sérgio C, Le Loir Yves, Ribeiro Luciana A, Bermúdez-Humarán Luis G, Miyoshi Anderson, Azevedo Vasco
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 5, Iss 1, p 14 (2006)
Abstract Background Brucella abortus is a facultative intracellular pathogen that mainly infects cattle and humans. Current vaccines rely on live attenuated strains of B. abortus, which can revert to their pathogenic status and thus are not totally s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79d5c9dd11614fe9b6b6c69194fbf674
Autor:
Leclercq Sophie, Ribeiro Luciana A, Nouaille Sébastien, Bermúdez-Humarán Luis G, Miyoshi Anderson, Freitas Daniela A, Oliveira Sergio C, Azevedo Vasco, Le Loir Yves, Gabriel Jane E, Guimaraes Valeria D, Oliveira Maricê N, Charlier Cathy, Gautier Michel, Langella Philippe
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 4, Iss 1, p 2 (2005)
Abstract Lactococcus lactis, the model lactic acid bacterium (LAB), is a food grade and well-characterized Gram positive bacterium. It is a good candidate for heterologous protein delivery in foodstuff or in the digestive tract. L. lactis can also be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bc419e283eb4960bf09744028c2d0e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vargas, Rodrigo A., Soto-Aguilera, Sarita, Parra, Mick, Herrera, Sebastian, Santibañez, Alvaro, Kossack, Camila, Saavedra, Claudia P., Mora, Oscar, Pineda, Mauricio, Gonzalez, Oscar, Gonzalez, Alex, Maisey, Kevin, Torres-Maravilla, Edgar, Bermúdez-Humarán, Luis G., Suárez-Villota, Elkin Y., Tello, Mario
Publikováno v:
In Computational and Structural Biotechnology Journal 2023 21:2558-2578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.