Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Berk, Berkay"'
Autor:
Berk, Berkay, Cankal, Yadigar Seyfi, Köroğlu, Ebru, Yorulmaz, Hilal, Çavdaroğlu, Elif, Ünlütürk, Sevcan
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules October 2024 277 Part 1
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2025 159
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 2, p223-237. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2021 292
Publikováno v:
Frontiers in Food Science & Technology (2674-1121); 2024, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berk, Berkay, Cavdaroglu, Cagri, Grunin, Leonid, Ardelean, Ioan, Kruk, Danuta, Mazi, Bekir G., Oztop, Mecit H.
BACKGROUND Adulteration is defined as the intentional addition of a material that is not a part of the nature. In this study, a non-conventional time domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) pulse sequence: magic sandwich echo (MSE) was used to det
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::9ebd2dd47b008bfa111a7290b7270801
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/237154
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/237154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.