Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"Bergslien H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Minimal Processing Technologies in the Food Industry 2002:61-86
Autor:
Chuku, Ernest Obeng, Rust, Steven Allen, Smith, Gregory George, Mazumder, Debashish, Trotter, Andrew James
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p1-16, 16p
Publikováno v:
Biomolecular Concepts; Jan2024, Vol. 15 Issue 1, p1-21, 21p, 2 Charts, 7 Graphs
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Foods; Oct2023, Vol. 12 Issue 20, p3811, 33p
Autor:
Roppolo, Pasquale, Tinebra, Ilenia, Passafiume, Roberta, Allegra, Alessio, Sortino, Giuseppe, Inglese, Paolo, Farina, Vittorio
Publikováno v:
AIMS Agriculture & Food; 2023, Vol. 8 Issue 4, p944-961, 18p