Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Bergonzoni, L."'
Autor:
Dondini L., Domenichini C., Dong Y., Gennari F., Bassi D., Foschi S., Lama M., Adami M., De Franceschi P., Cervellati C., Bergonzoni L., Alessandri S., Tartarini S.
Publikováno v:
Frontiers in plant science. 13
Apricot breeding programs could be strongly improved by the availability of molecular markers linked to the main fruit quality traits. Fruit acidity is one of the key factors in consumer acceptance, but despite its importance, the molecular bases of
Per rimanere competitivi nel settore cerasicolo occorre immettere sul mercato un prodotto caratterizzato da elevati standard qualitativi, in linea con le esigenze dei consumatori. I parametri che vengono tenuti in considerazione per l’acquisto dell
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::5dc021c3a2fa68aa168d1f4415f319fd
http://hdl.handle.net/11585/696256
http://hdl.handle.net/11585/696256
Autor:
Bertelli, Davide, Marchetti, Lucia, Plessi, Maria, Soragni, Fabrizia, Bellelli, S., Bergonzoni, L., Dondini, L., Grandi, M., Venturi, Silvia, Etiopi, C., Monari, W., DE BERNARDI, Alberto, Quartieri, G., Lugli, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::d4818688fd15914fc2244ac371bc9e69
https://hdl.handle.net/11380/1178397
https://hdl.handle.net/11380/1178397
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ISACCHI, A., BERGONZONI, L., STATUTO, M., RUSNATI, M., CHIESA, R., CACCIA, P., SARMIENTOS, P., PRESTA, M., RAGNOITI, G.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences; 1991, Vol. 638 Issue 1, p369-377, 9p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.