Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"Berghofer, E."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 100(1):129-135
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jan98, Vol. 49 Issue 1, p45. 10p. 2 Diagrams, 6 Charts, 1 Graph.
Autor:
Kassahun, Y., Perrone, Roberta, DE MOMI, Elena, Berghofer, E., Tassi, L., Canevini, M. P., Spreafico, R., Ferrigno, Giancarlo, Kirchner, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3731::e23820ec5a05c125fc183c07aec794df
http://hdl.handle.net/11311/779316
http://hdl.handle.net/11311/779316
Autor:
Carozzo, G., Bessero Belti, V., Schmidt, J., Hanz, K., Berghofer, E., Lucisano, M., Mariotti, M., D’Amico, S., Tömösközic, S., Schönlechner, R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1261::e487a5777a4634b64b837dddcd3749fa
http://hdl.handle.net/2434/221190
http://hdl.handle.net/2434/221190
Publikováno v:
Lebensmitteltechnik 2007 (2008) 1-2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::5af18b314d4566b00444e6bee86bbd1e
Autor:
van Eckert R, Berghofer E, Ciclitira PJ, Chirdo F, Denery-Papini S, Ellis HJ, Ferranti P, Goodwin P, Immer U, Mamone G, Mendez E, Mothes T, Novalin S, Osman A, Rumbo M, Stern M, Thorell L, Whim A, Wieser H.
Publikováno v:
Journal of cereal science
3 (2006): 3331–3341.
info:cnr-pdr/source/autori:van Eckert R, Berghofer E, Ciclitira PJ, Chirdo F, Denery-Papini S,. Ellis HJ, Ferranti P, Goodwin P, Immer U, Mamone G, Mendez E, Mothes T, Novalin S, Osman A, Rumbo M, Stern M, Thorell L, Whim A, Wieser H./titolo:Towards a new gliadin reference material isolation and characterisation./doi:/rivista:Journal of cereal science (Print)/anno:2006/pagina_da:3331/pagina_a:3341/intervallo_pagine:3331–3341/volume:3
3 (2006): 3331–3341.
info:cnr-pdr/source/autori:van Eckert R, Berghofer E, Ciclitira PJ, Chirdo F, Denery-Papini S,. Ellis HJ, Ferranti P, Goodwin P, Immer U, Mamone G, Mendez E, Mothes T, Novalin S, Osman A, Rumbo M, Stern M, Thorell L, Whim A, Wieser H./titolo:Towards a new gliadin reference material isolation and characterisation./doi:/rivista:Journal of cereal science (Print)/anno:2006/pagina_da:3331/pagina_a:3341/intervallo_pagine:3331–3341/volume:3
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::baac87df166589424dab1e8ddf0d8432
https://publications.cnr.it/doc/45699
https://publications.cnr.it/doc/45699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.