Zobrazeno 1 - 10
of 350
pro vyhledávání: '"Berger, R.G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hartwig, S., Frister, T., Alemdar, S., Li, Z., Krings, U., Berger, R.G., Scheper, T., Beutel, S.
Publikováno v:
In Protein Expression and Purification May 2014 97:61-71
Autor:
Linke, D., Berger, R.G.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2011 152(4):125-131
The production of natural flavors by means of microorganisms is of great interest for the food and flavor industry, and by-products of the agro-industry are particularly suitable as substrates. In the present study, Citrus side streams were fermented
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::cd670e29a04b70d9f56ef18e6cccb6f1
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/427996
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/427996
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2004 107(3):255-263
Caryophyllene and longifolene are sesquiterpenes with characteristic aroma properties, which are primary constituents of essential oils and important ingredients commonly used in food, perfumery, cosmetics, detergents and pharmaceuticals, which creat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3106::281946fc0fb1c7abdaa55c02a0e5cb9b
https://hdl.handle.net/11421/23891
https://hdl.handle.net/11421/23891