Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Berberis dasystachya"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 348-357 (2024)
In order to provide theoretical support for diabetes prevention and therapy, this study investigated the regulatory effect of Berberis dasystachya Maxim. Polysaccharide (BDP) on glucose and lipid metabolism in streptozotocin (STZ)-induced diabetic ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/355c778e1aff456d9e461f8f98185f77
Autor:
Wen Zhou, Lijuan Han, Sayed Haidar Abbas Raza, Qingming Yue, Shengnan Sun, Yuxin Zhao, Lifei Lv, Yongrong Deng, Zhenzhen Yuan, Ifat Alsharif, Zuhair M Mohammedsaleh, Fatima S. Alaryani, Mashael Alhumaidi Alotaibi, Raed Albiheyri, Faisal Al-Sarraj, Mohammed Hasan Mukhtar
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 100, Iss , Pp 105381- (2023)
This study investigated the effects of ultra-filtered polysaccharides from Berberis dasystachya Maxim. (UBDP) on the gut microbiota and glucose metabolism in high-fat diet/streptozotocin -induced diabetic rats, and clarified the possible action mecha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9a7e0807a1c418cb592c283b723f49f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 8, p 1836 (2020)
Characterization of the structure and pharmacological activity of Berberis dasystachya Maxim., a traditional Tibetan medicinal and edible fruit, has not yet been reported. In this study, central composite design (CCD) combined with response surface m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21da72cb8d144028a57f1b65817aa507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 1836, p 1836 (2020)
Molecules
Volume 25
Issue 8
Molecules
Volume 25
Issue 8
Characterization of the structure and pharmacological activity of Berberis dasystachya Maxim., a traditional Tibetan medicinal and edible fruit, has not yet been reported. In this study, central composite design (CCD) combined with response surface m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.