Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Berardi Enrico"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2016 205:297-307
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 244:2027-2040
The study focused on the recipe optimization, production, physico-chemical and sensory characterization of sourdough beer and their comparison to commercial beers. For the first time the whole sourdough microbiota (not only yeasts but also lactic aci
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gellissen, Gerd, Gaillardin, Claude, Kunze, Gotthard, Cregg, James, Berardi, Enrico, Veenhuis, Marten, Van Der Klei, Ida
Publikováno v:
Fems Yeast Research, 5(11), 1079-1096
FEMS Yeast Research
FEMS Yeast Research, Oxford University Press (OUP), 2005, 5 (11), pp.1079-1096. ⟨10.1016/j.femsyr.2005.06.004⟩
FEMS Yeast Research
FEMS Yeast Research, Oxford University Press (OUP), 2005, 5 (11), pp.1079-1096. ⟨10.1016/j.femsyr.2005.06.004⟩
International audience; Yeasts combine the ease of genetic manipulation and fermentation of a microbial organism with the capability to secrete and to modify proteins according to a general eukaryotic scheme. Yeasts thus provide attractive platforms
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0d12b3a18dd63ab4c0ca06c15a5629a7
https://research.rug.nl/en/publications/bf6ece15-0920-475a-8ef2-d16a002629bb
https://research.rug.nl/en/publications/bf6ece15-0920-475a-8ef2-d16a002629bb
Autor:
Serrani, Federica, Berardi, Enrico
Publikováno v:
FEMS Yeast Research; Nov2005 Special Issue, Vol. 5, p999-1007, 9p
Publikováno v:
FEMS Yeast Research; Nov2005 Special Issue, Vol. 5, p1009-1017, 9p
Publikováno v:
Yeast; Jul2003, Vol. 20 Issue 9, p803-811, 9p
Publikováno v:
Current Genetics; Oct2001, Vol. 40 Issue 4, p243-250, 8p