Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Berardi, Enrico"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 September 2016 232:35-42
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 244:2027-2040
The study focused on the recipe optimization, production, physico-chemical and sensory characterization of sourdough beer and their comparison to commercial beers. For the first time the whole sourdough microbiota (not only yeasts but also lactic aci
Publikováno v:
In FEMS Yeast Research 2005 5(11):1009-1017
Autor:
Gellissen, Gerd, Kunze, Gotthard, Gaillardin, Claude, Cregg, James M., Berardi, Enrico, Veenhuis, Marten, van der Klei, Ida
Publikováno v:
In FEMS Yeast Research 2005 5(11):1079-1096
Autor:
Serrani, Federica, Berardi, Enrico
Publikováno v:
In FEMS Yeast Research 2005 5(11):999-1007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Yeast; Jul2003, Vol. 20 Issue 9, p803-811, 9p
Publikováno v:
Current Genetics; Oct2001, Vol. 40 Issue 4, p243-250, 8p