Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Bepeyeva, Aigerim"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bepeyeva, Aigerim, de Barros, Joao M. S., Albadran, Hanady, Kakimov, Aitbek K., Kakimova, Zhainagul Kh., Charalampopoulos, Dimitris, Khutoryanskiy, Vitaliy
Gel beads were prepared by extrusion of various types of pectin into 0.15 M calcium chloride. Size, morphology, and textural properties of 3 types of beads were evaluated and it was established that the use of 3 w/v % amidated pectin provides the opt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::73b613468c10ca84e223f1b75f36f31f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.