Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Bennamoun, Leila"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bennamoun, Leila, Dakhmouche-Djekrif, Scheherazad, Bennaceur, Said, Mekki, Mancef, Bouldjadj, Redouane, Ait Kaki El Hadef-El-Okki, Amel, Bennamoun, Lyes, Nouadri, Taher
Publikováno v:
Drying Technology; Jul2024, Vol. 42 Issue 10, p1540-1551, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djekrif, Scheherazed Dakhmouche, El Hadef El Okki, Amel Ait Kaki, Bennamoun, Leila, Djekrif, Abdelhak, Nouadri, Tahar, Gillmann, Louisa
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Mar2024, Vol. 10 Issue 3, p1-25, 25p, 6 Charts, 5 Graphs
Publikováno v:
AIMS Microbiology; 2024, Vol. 10 Issue 1, p83-106, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 64(2):257-264
Autor:
Labani Kenza, Djekrif-Dakhmouche Scheherazed, Nouadri Tahar, Bennamoun Leila, Gheribi-Aoulmi Zoubida, Meraihi Zahia, Ait Kaki Amel
Publikováno v:
Advances in Bioscience and Biotechnology. :123-132
In this work, sequential optimization strategy, based on statistical designs, was employed to enhance the production of α-amylase by Aspergillus niger ATCC 16404. This statistical study consists of optimizing the factors that influence the productio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.