Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Benito‐Alifonso, David"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Swift, Tom, Fagan, Daniel, Benito-Alifonso, David, Hill, Stephen A, Yallop, Marian L, Lawson, Tracy, Oliver, Thomas A A, Galan, M C, Whitney, Heather M
Publikováno v:
Swift, T, Fagan, D, Benito-Alifonso, D, Hill, S A, Yallop, M L, Lawson, T, Oliver, T A A, Galan, M C & Whitney, H M 2020, ' Photosynthesis and crop productivity are enhanced by glucose-functionalized carbon dots ', New Phytologist . https://doi.org/10.1101/826628, https://doi.org/10.1111/nph.16886
From global food security to textile production and biofuels, the demands currently made on plant photosynthetic productivity will continue to increase. Enhancing photosynthesis using designer, green and sustainable materials offers an attractive alt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2642::0791276eb5febf30aa4eea6ac2cc6d41
https://research-information.bris.ac.uk/en/publications/aee8f613-9015-4e78-a91c-6d5ec8cbed5a
https://research-information.bris.ac.uk/en/publications/aee8f613-9015-4e78-a91c-6d5ec8cbed5a
Autor:
Swift, Thomas A., Duchi, Marta, Hill, Stephen A., Benito-Alifonso, David, Harniman, Robert L., Sheikh, Sadiyah, Davis, Sean A., Seddon, Annela M., Whitney, Heather M., Galan, M. Carmen, Oliver, Thomas A. A.
Publikováno v:
Nanoscale
The electronic structure of glycan functionalised carbon nano-dots is greatly affected by the choice of carbohydrate.
Biomolecule functionalisation of carbon nano-dots (CDs) greatly enhances their biocompatibility and applicability, however, lit
Biomolecule functionalisation of carbon nano-dots (CDs) greatly enhances their biocompatibility and applicability, however, lit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balmond, Edward I.1, Benito ‐ Alifonso, David1, Coe, Diane M.2, Alder, Roger W.1, McGarrigle, Eoghan M.3 eoghan.mcgarrigle@ucd.ie, Galan, M. Carmen1 m.c.galan@bristol.ac.uk
Publikováno v:
Angewandte Chemie. Jul2014, Vol. 126 Issue 31, p8329-8333. 5p.
Autor:
Benito ‐ Alifonso, David1, Tremel, Shirley1, Hou, Bo1, Lockyear, Harriet1, Mantell, Judith2, Fermin, David J.1, Verkade, Paul2, Berry, Monica3 mon.berry@bristol.ac.uk, Galan, M. Carmen1 M.C.Galan@bristol.ac.uk
Publikováno v:
Angewandte Chemie. Jan2014, Vol. 126 Issue 3, p829-833. 5p.
Autor:
Hou, Bo1, Benito‐Alifonso, David1, Kattan, Nessrin2, Cherns, David3, Galan, M. Carmen1, Fermín, David J.1 David.Fermin@bristol.ac.uk
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal. Nov2013, Vol. 19 Issue 47, p15847-15851. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.