Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Benichou, Mohamed"'
Autor:
Ayour, Jamal, Audergon, Jean-Marc, Renard, Catherine M.G.C., Benichou, Mohamed, Le Bourvellec, Carine
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Autor:
Ayour, Jamal1 (AUTHOR), Benichou, Mohamed1 (AUTHOR), Alahyane, Abderrahim1 (AUTHOR), Harrak, Hasnaâ2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 9/27/2020, p1-15. 15p.
Autor:
Sagar, Maha, Chervin, Christian, Mila, Isabelle, Hao, Yanwei, Roustan, Jean-Paul, Benichou, Mohamed, Gibon, Yves, Biais, Benoît, Maury, Pierre, Latché, Alain, Pech, Jean-Claude, Bouzayen, Mondher, Zouine, Mohamed
Publikováno v:
Plant Physiology, 2013 Mar 01. 161(3), 1362-1374.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41943552
Autor:
Alahyane, Abderrahim, Elateri, Imane, Alahyane, Hassan, Ayour, Jamal, Meddich, Abdelilah, Ait-Oubahou, Ahmed, Benichou, Mohamed, Abderrazik, Mohamed Elfatihi
Publikováno v:
Jordan Journal of Biological Sciences; Dec2022, Vol. 15 Issue 4, p671-678, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayour, Jamal, Gouble, Barbara, Reling, Patrice, Ribas, Albert, Audergon, Jean Marc, Benichou, Mohamed, Renard, Catherine
Publikováno v:
2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing
2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Apr 2016, Avignon, France. 2016
2016; 2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Avignon, FRA, 2016-04-04-2016-04-06
2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Apr 2016, Avignon, France. 2016
2016; 2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Avignon, FRA, 2016-04-04-2016-04-06
National audience; Apricot (Prunus armeniaca L.) is a fleshy fruit of real economic and nutritional interest. The rapid loss of fruit firmness is a decisive factor for quality and to decide apricot use (fresh or processed) and commercialization ways
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b66587a691121e4d2d1b7493a24c0b37
https://hal.inrae.fr/hal-02742833/document
https://hal.inrae.fr/hal-02742833/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.