Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Benevenia R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bertasi Barbara, Tilola Michela, Mangeri Lucia, Benevenia Roberto, Cappa Veronica, Scaburri Alessandra, Scaramagli Sonia, Bergami Raffaella, Enrico Pavoni, Losio Marina Nadia, Peletto Simone
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Currently food fraud and authenticity of products composition are topics of great concern; ingredients quantification could allow to identify small amounts of contaminats or voluntary addition of improper components. Many molecular methods a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/699656c0b71841f3b5e327b4b54dcff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.