Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"Benedetti, Simona"'
E-sensing systems for shelf life evaluation: A review on applications to fresh food of animal origin
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2023 40
Autor:
Estivi, Lorenzo, Buratti, Susanna, Fusi, Davide, Benedetti, Simona, Rodríguez, Gilbert, Brandolini, Andrea, Hidalgo, Alyssa
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Publikováno v:
In Food Control August 2022 138
Autor:
Malegori, Cristina, Buratti, Susanna, Benedetti, Simona, Oliveri, Paolo, Ratti, Simona, Cappa, Carola, Lucisano, Mara
Publikováno v:
In Talanta 1 January 2020 206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buratti, Susanna, Malegori, Cristina, Benedetti, Simona, Oliveri, Paolo, Giovanelli, Gabriella
Publikováno v:
In Talanta 15 May 2018 182:131-141
Autor:
Fagundes, Gilberto A.1,2,3 (AUTHOR) arcanjogaf@yahoo.com.br, Benedetti, Simona2 (AUTHOR), Pagani, Maria A.2 (AUTHOR), Fiorentini, Angela M.4 (AUTHOR), Severo, Joseana1 (AUTHOR), Salas‐Mellado, Myriam3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jul2022, Vol. 45 Issue 7, p1-6. 6p.
Publikováno v:
Reviews in Analytical Chemistry, Vol 36, Iss 4, Pp 375-381 (2017)
In recent decades, there has been a substantial increase in the consumption of fruits and vegetables due to their nutritional properties since they are known as sources of vitamins, minerals, fiber, and antioxidants. Moreover, a substantial growth in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a3e679cf28d4aefb309337ad4263df0
Publikováno v:
Pharmaceutics; Sep2023, Vol. 15 Issue 9, p2217, 16p