Zobrazeno 1 - 10
of 8 723
pro vyhledávání: '"Bendini, A."'
Autor:
Johana González-Coria, Camilla Mesirca-Prevedello, Julián Lozano-Castellón, Enrico Casadei, Enrico Valli, Anallely López-Yerena, Carolina Jaime-Rodríguez, Diana Pinto, Montse Illan, Xavier Torrado, Joan Romanyà, Anna Vallverdú-Queralt, Alessandra Bendini, Rosa M. Lamuela-Raventós, Maria Pérez
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Tomato pomace (TP) is an underutilized source of bioactive compounds with potential application in the food sector. A factorial experiment was designed to compare three culinary techniques, Thermomix®, Roner®, and traditional pan-frying, f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cefc9380cf94fc88284e83f8ea23878
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1977 Jan 01. 100, 305/306-307/308.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23167260
Autor:
do Nascimento Bendini, Hugo1 (AUTHOR) hugo.do-nascimento-bendini@univ-tlse3.fr, Fieuzal, Rémy1 (AUTHOR) remy.fieuzal@univ-tlse3.fr, Carrere, Pierre2 (AUTHOR) pierre.carrere@earthdaily.com, Clenet, Harold2 (AUTHOR) harold.clenet@earthdaily.com, Galvani, Aurelie2 (AUTHOR) aurelie.galvani@earthdaily.com, Allies, Aubin2 (AUTHOR) aubin.allies@earthdaily.com, Ceschia, Éric1 (AUTHOR) eric.ceschia@inrae.fr
Publikováno v:
Remote Sensing. Mar2024, Vol. 16 Issue 5, p834. 24p.
Autor:
Poggeschi, Raffaele
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1957 Jan 01. 80, 691/692-695/696.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23146788
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enrico Casadei, Enrico Valli, Alessandra Bendini, Sara Barbieri, Rosalba Tucci, Federico Ferioli, Tullia Gallina Toschi
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
A “green breakthough” at the table due to consumer demand for healthy and sustainable foods, which aligns with the typical Mediterranean diet, has recently led to an increase in the consumption of products such as extra virgin olive oil. In fact,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3a3da841dc84274bb0f15b76a92ba48
Autor:
Lozano-Castellón, Julián, Olmo-Cunillera, Alexandra, Casadei, Enrico, Valli, Enrico, Domínguez-López, Inés, Miliarakis, Eleftherios, Pérez, Maria, Ninot, Antònia, Romero-Aroca, Agustí, Bendini, Alessandra, Lamuela-Raventós, Rosa M., Vallverdú-Queralt, Anna
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silvia B. Lázzaro
Publikováno v:
Mundo Agrario, Vol 5, Iss 9 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27c7bccdc1724a83bba175f37468137f
Autor:
Silvia B. Lázzaro
Publikováno v:
Mundo Agrario, Vol 5, Iss 9 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/884c4ac5296c41d9bd7ac1fb1676a736