Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Bender Denisse"'
Autor:
Zand Elena, Bender Denisse, D’Amico Stefano, Tömösközi Sandor, Jaeger Henry, Schoenlechner Regine
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 69, Iss 4, Pp 227-237 (2018)
The purpose of this research was to improve the functional properties of gluten-free (GF) wholemeal buckwheat bread by sourdough fermentation and addition of arabinoxylan (AX) and pyranose 2-oxidase (POx). AXs are able to cross-link to other AX molec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9583982e03f349dea85cc9c9f2966055
Autor:
Grausgruber, Heinrich, Pancholi, Hayusha Naresh, Ciucă, Matilda, Cristina, Daniel, Mayer, Marianna, Bender, Denisse
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2024 120
Autor:
Pacher, Nicola, Burtscher, Johanna, Bender, Denisse, Fieseler, Lars, Schreiner, Matthias, Domig, Konrad J.
Publikováno v:
In Food Research International December 2024 197 Part 1
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 June 2024 418
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science March 2024 116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2023 114
Autor:
Waziiroh, Elok, Bender, Denisse, Faieta, Marco, Jaeger, Henry, Schreiner, Matthias, Schoenlechner, Regine
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2023 86
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 9/8/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.