Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Bendeddouche, Badis"'
Autor:
Benabbou, Amina Amal, Amrouche, Lynda, Benhabiles, Ouassila, Bendeddouche, Badis, Mahidine, Sarah, Rahal, Kheira, Guesmi, Fatma, Hamrouni, Béchir
Publikováno v:
In Desalination and Water Treatment April 2024 318
Autor:
Dahmani Kheira, Houdeib Jinane B., Zouambi Amina, Bendeddouche Badis, Fernández-Muiño Miguel, Osés Sandra M., Teresa Sancho M.
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 64, Iss 2, Pp 251-262 (2020)
This study was aimed to assess quality, authentication parameters and trolox equivalent antioxidant capacity (TEAC) of Algerian and imported honeys sold in Algerian markets. Results indicated that 80% Algerian samples fulfilled international standard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09834286339c4e14b3e3ad2ad688a110
Autor:
Bendeddouche Badis
Publikováno v:
Annual Research & Review in Biology. 4:1260-1267
Aims: Levels of selected heavy metals iron, copper, zinc, lead, cadmium and mercury were determined in fresh meat from cattle, sheep, chicken and camel produced in Algeria. Methodology: We are using atomic absorption spectrophotometry in some differe
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 21 (2013)
Bacterial strains (32) from spoiled sardine were isolated and investigated for their ability to produce histamine and tyramine in histidine and tyrosine decarboxylase broth, respectively by a rapid highperformance liquid chromatography (HPLC) method.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; October 2013, Vol. 76 Issue: 10 p1719-1725, 7p