Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Benbouriche Aicha"'
Autor:
Benbouriche Aicha, Haddadi-Guemghar Hayate, Bachir-bey Mostapha, Boulekbache-Makhlouf Lila, Hadjal Samir, Kouadri Louiza, Mehidi-Terki Djamila, Hamitri Morad, Madani Khodir
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 33 (2022)
Soybean oil is the most consumed oil worldwide due to its cheapness but presented a weak thermo-resistance due to its richness in poly-unsaturated fatty acids. This study aims to improve the thermo-stability of refined soybean oil by blending it with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/560249571c3c4c29afb77c7bfee18607
Autor:
BACHIR-BEY, Mostapha, KHALED KHODJA, Yazid, BENBOURICHE, Aicha, CHOUALI, Malika, DJEBELLANNOUAR, Salima, BENCHIKH, Yassine, KATI, Djamel Edine
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology; 2024, Vol. 16 Issue 2, p136-149, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benbouriche, Aicha, Haddadi-Guemghar, Hayate, Mehidi-Terki, Djamila, Boulekbache-Makhlouf, Lila, Bachir-bey, Mostapha
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2024, Vol. 18 Issue 2, p1107-1120, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HAMITRI-GUERFI, FATIHA, OUAHRANI, SARA, BENBOURICHE, AICHA, BEY, MOSTAPHA BACHIR, BOULEKBACHE-MAKHLOUF, LILA, MADANI, KHODIR
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; 2020, Vol. 44 Issue 1, p82-103, 22p