Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Benavent E"'
Autor:
Benavent, E., Kortajarena, X., Sobrino-Diaz, B., Gasch, O., Rodríguez-Pardo, D., Escudero-Sanchez, R., Bahamonde, A., Rodriguez-Montserrat, D., García-País, M.J., del Toro López, M.D., Sorli, L., Nodar, A., Vilchez, H.H., Muñez, E., Iribarren, J.A., Ariza, J., Murillo, O.
Publikováno v:
In Journal of Hospital Infection October 2023 140:102-109
Publikováno v:
In Medicine - Programa de Formación Médica Continuada acreditado March 2018 12(51):3048-3051
Publikováno v:
In Medicine - Programa de Formación Médica Continuada acreditado March 2018 12(51):3052-3056
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wouthuyzen-Bakker M, Sebillotte M, Huotari K, Escudero Sánchez R, Benavent E, Parvizi J, Fernandez-Sampedro M, Barbero-Allende JM, Garcia-Cañete J, Trebse R, Del Toro M, Vicens Diaz de Brito Fernandez, Sanchez M, Scarborough M, Soriano A, ESCMID Study Group for Implant-Associated Infections (ESGIAI)
Publikováno v:
CLINICAL ORTHOPAEDICS AND RELATED RESEARCH
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
BACKGROUND: Surgical débridement, antibiotics and implant retention (DAIR) is currently recommended by international guidelines for both early acute (postsurgical) and late acute (hematogenous) periprosthetic joint infections (PJIs). However, due to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::799a3267e9350b38a7a5811806e542cb
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=17452
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=17452
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2005 70(3):435-445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.