Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Benabderrahim, Mohamed ali"'
Autor:
Benabderrahim, Mohamed Ali, Bettaieb, Imen, Hannachi, Hédia, Rejili, Mokhtar, Dufour, Thierry
Publikováno v:
Journal of Cereal Science, Vol. 116, 103852 (2024)
This study investigates the impact of three cold plasma treatments on barley seed germination: direct treatment of dry seeds (DDS), direct treatment of water-soaked seeds (DWS), and indirect treatment of seeds using plasma-activated water (IPAW).
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.00702
Autor:
Kayel, Ikbel, Essghaier, Badiaa, Benabderrahim, Mohamed Ali, Rodríguez-Arcos, Rocío, Jiménez-Araujo, Ana, Guillén-Bejarano, Rafael, Hannachi, Hédia
Publikováno v:
In South African Journal of Botany December 2024 175:620-627
Autor:
Bettaieb, Imen, Benabderrahim, Mohamed Ali, Guillén-Bejarano, Rafael, Rodríguez-Arcos, Rocío, Jiménez-Araujo, Ana, Bouaine, Montassar, Ghorbal, Achraf, Elfalleh, Walid
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamza, Hammadi, Jiménez-Araujo, Ana, Ben Miloud, Najla, Guillén-Bejarano, Rafael, Ghorbal, Achraf, Rodríguez-Arcos, Rocío, Benabderrahim, Mohamed Ali, Elfalleh, Walid
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Jallali, Inès1,2, Benabderrahim, Mohamed Ali3 medali_abderrahim@hotmail.com, Medini, Faten2, Ben Ahmed, Hela1, Abdelly, Chedly4, Ksouri, Riadh2
Publikováno v:
Periodica Polytechnica: Chemical Engineering. 2024, Vol. 68 Issue 1, p61-71. 11p.
Publikováno v:
In South African Journal of Botany December 2022 151 Part A:166-174
Autor:
Benabderrahim, Mohamed Ali, Sarikurkcu, Cengiz, Elfalleh, Walid, Ozer, Mehmet Sabih, Ceylan, Olcay
Publikováno v:
In South African Journal of Botany May 2021 138:124-128
Autor:
Hayder, Zayneb, Elfalleh, Walid, Othman, Khadija Ben, Benabderrahim, Mohamed Ali, Hannachi, Hédia
Publikováno v:
In Acta Ecologica Sinica April 2021 41(2):150-156
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2020 36