Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Ben Amira, Amal"'
Autor:
Ben Amira, Amal, Blecker, Christophe, Richel, Aurore, Arias, Anthony Argüelles, Fickers, Patrick, Francis, Frédéric, Besbes, Souhail, Attia, Hamadi
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2018 245:919-925
Autor:
Ben Amira, Amal, Mokni, Abir, Yaich, Hela, Chaabouni, Moncef, Besbes, Souhail, Blecker, Christophe, Attia, Hamadi
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:150-158
Autor:
Ben Amira, Amal, Makhlouf, Ines, Flaviu Petrut, Raul, Francis, Frédéric, Bauwens, Julien, Attia, Hamadi, Besbes, Souhail, Blecker, Christophe
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2017 225:258-266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben Amira, Amal1,2 (AUTHOR) amal.benamira@student.ulg.ac.be, Besbes, Souhail2 (AUTHOR), Attia, Hamadi2 (AUTHOR), Blecker, Christophe1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS76-S93. 18p. 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben Amira, Amal, Arias, Anthony Argüelles, Fickers, Patrick, Attia, Hamadi, Besbes, Souhail, Blecker, Christophe
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2021, Vol. 58 Issue 4, p1331-1340, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.