Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Beluhan, Sunčica"'
Autor:
Beluhan, Sunčica1 (AUTHOR) sunbel@pbf.hr, Mihajlovski, Katarina2 (AUTHOR) kmihajlovski@tmf.bg.ac.rs, Šantek, Božidar1 (AUTHOR) kmihajlovski@tmf.bg.ac.rs, Ivančić Šantek, Mirela1 (AUTHOR) kmihajlovski@tmf.bg.ac.rs
Publikováno v:
Energies (19961073). Oct2023, Vol. 16 Issue 19, p7003. 38p.
Autor:
Ivančić Šantek, Mirela *, Grubišić, Marina, Galić Perečinec, Maja, Beluhan, Sunčica, Šantek, Božidar
Publikováno v:
In Process Biochemistry October 2021 109:46-58
The current industrial production of the biodiesel relies mainly on vegetable oils that could result in the shortage of edible oils in food markets and increase in their prices. Microbial lipids produced by oleaginous microorganism have attracted a l
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/49237
Publikováno v:
BioTech; Jun2024, Vol. 13 Issue 2, p20, 6p
Preparation and Structural Properties of Bacterial Nanocellulose Obtained from Beetroot Peel Medium.
Autor:
Beluhan, Sunčica1 (AUTHOR) sunbel@pbf.hr, Herceg, Filip2 (AUTHOR), Leboš Pavunc, Andreja1 (AUTHOR), Djaković, Senka1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Dec2022, Vol. 15 Issue 24, p9374. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam. 2020, Vol. 15 Issue 1-2, p27-37. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.