Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Beltrame, Daniela"'
Autor:
Hunter, Danny, Borelli, Teresa, Beltrame, Daniela M. O., Oliveira, Camila N. S., Coradin, Lidio, Wasike, Victor W., Wasilwa, Lusike, Mwai, John, Manjella, Aurillia, Samarasinghe, Gamini W. L., Madhujith, Terrence, Nadeeshani, Harshani V. H., Tan, Ayfer, Ay, Saadet Tuğrul, Güzelsoy, Nurcan, Lauridsen, Nina, Gee, Eliot, Tartanac, Florence
Publikováno v:
Planta, 2019 Sep 01. 250(3), 709-729.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48702263
Autor:
de Oliveira Beltrame, Daniela Moura, Simmons, Thomas Joseph, Jenkins, Alexandra L., Dinan, Timothy, Nicholson, Thomas Joseph
Publikováno v:
Journal of the American Nutrition Association; May/Jun2024, Vol. 43 Issue 4, p305-314, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moura de Oliveira Beltrame, Daniela, Simmons, Thomas Joseph, Jenkins, Alexandra L., Dinan, Timothy, Nicholson, Thomas Joseph
Publikováno v:
Journal of the American Nutrition Association; May 2024, Vol. 43 Issue: 4 p305-314, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borelli, Teresa, Hunter, Danny, Lauridsen, Nina Olsen, Gee, Eliot, Nodari, Giulia Rota, Beltrame, Daniela Moura De Oliveira, Oliveira, Camila Neves Soares, Wasike, Victor W, Gamini W. L. Samarasinghe, Tan, Ayfer, GÜNER, Birgül
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8d221ac765637308adeedc5c9341cca6
Autor:
Hunter, Danny, Özkan, Isa, Moura de Oliveira Beltrame, Daniela, Samarasinghe, Wellakke Lokuge Gamini, Wasike, Victor Wafula, Charrondière, U. Ruth, Borelli, Teresa, Sokolow, Jessica
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition. 3
How can we ensure that 9 billion people will have access to a nutritious and healthy diet that is produced in a sustainable manner by 2050? Despite major advances, our global food system still fails to feed a significant part of humanity adequately.