Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Beltrán de Miguel, Beatriz"'
Autor:
Estévez-Santiago, Rocío, Olmedilla-Alonso, Begoña, Beltrán-de-Miguel, Beatriz, Cuadrado-Vives, Carmen
Publikováno v:
In Nutrition Research November 2016 36(11):1210-1221
Publikováno v:
In Nutrition Research July 2016 36(7):719-730
Publikováno v:
Journal of Negative & No Positive Results; jul2023, Vol. 8 Issue 3, p586-595, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olmedilla Alonso, Begoña, Rodríguez-Rodríguez, Elena, Beltrán de Miguel, Beatriz, Estévez Santiago, Rocío, Sánchez-Prieto, Milagros
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Resumen del trabajo presentado a la II Reunión Nacional sobre CAROTENOIDES en Microorganismos, Plantas, Alimentación y Salud, celebrada en la Estación Experimental del Zaidín (EEZ-CSIC) el 7 y 8 de noviembre de 2019.
Lutein (L) and zeaxanthi
Lutein (L) and zeaxanthi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5682446642c6670712177ef54909d804
http://hdl.handle.net/10261/203954
http://hdl.handle.net/10261/203954
Autor:
Jiménez-Redondo, Susana1, Beltrán de Miguel, Beatriz1, Cuadrado Vives, Carmen1, Gómez-Pavón, Javier2,3
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. 2016, Vol. 33 Issue 3, p572-579. 8p.
Autor:
Estévez-Santiago, Rocío1 (AUTHOR), Beltrán-de-Miguel, Beatriz2 (AUTHOR), Olmedilla-Alonso, Begoña1 (AUTHOR) BOlmedilla@ictan.csic.es
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. May2016, Vol. 67 Issue 3, p305-313. 9p. 4 Charts.