Zobrazeno 1 - 10
of 272
pro vyhledávání: '"Belton, P.S."'
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering C May 2019 98:409-418
Autor:
Tang, H.R., Belton, P.S.
Publikováno v:
In Solid State Nuclear Magnetic Resonance May 2002 21(3-4):117-133
Publikováno v:
In Annual Reports on NMR Spectroscopy 2002 47:109-148
Publikováno v:
In Solid State Nuclear Magnetic Resonance 1999 14(1):19-32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
There are many challenges and problems in food science and magnetic resonance methods may be used to provide answers and deepen both fundamental and practical knowledge. This book presents innovations in magnetic resonance and in particular applicati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::d5cb2e2b096dd5f9285bcf07101289b2
https://research.wur.nl/en/publications/magnetic-resonance-in-food-science-food-for-thought
https://research.wur.nl/en/publications/magnetic-resonance-in-food-science-food-for-thought
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in food science and nutrition research
Advances in food science and nutrition research, Elsevier, 2003, 0-12-016445-0
Advances in food science and nutrition research, Elsevier, 2003, 0-12-016445-0
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::88f5d8ec963a3e1e664b362287532785
https://hal.inrae.fr/hal-02831270
https://hal.inrae.fr/hal-02831270
Publication in the conference proceedings of EUSIPCO, Rhodes, Greece, 1998
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bba42d98add2973957c6da615b68239e
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. Nov2006, Vol. 44 Issue 3, p272-286. 15p.