Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Belova, N.M."'
The aim of this investigation is to address the technological challenge of producing jelly desserts by replacing gelatin (overcome religious and ethical constraints) by non-starch polysaccharides (PS) of plant, bacterial or algal origin - individuall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::02245d83baf938d09d89ff0808b9eaaf
Autor:
Elchaninov, A.P., Volkov, V.K., Svetlichnaya, I.V., Lapshova, Z.N., Chaikovski, Y.N., Belova, N.M., Sorochinskaya, A.V., Dorofeeva, V.V., Kislova, E.K.
Publikováno v:
In International Journal of Psychophysiology 2008 69(3):254-255
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.