Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Beloti Vanerli"'
Autor:
Gonzaga, Natalia, Watanabe, Lycio Shinji, Mareze, Juliana, Madeira, Tiago Bervelieri, Tamanini, Ronaldo, Rios, Edson Antonio, Nixdorf, Suzana Lucy, Beloti, Vanerli
Publikováno v:
In LWT October 2019 113
Autor:
Ribeiro, José C., Júnior *, Peruzi, Gislaine A.S., Bruzaroski, Samera R., Tamanini, Ronaldo, Lobo, Cátia M.O., Alexandrino, Bruna, Conti, Ana C.M., Alfieri, Amauri A., Beloti, Vanerli
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2019 102(9):7794-7799
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Lira, Fernanda Montanholi, Tanaka, Fernanda Yuri Rodrigues, Rios, Edson Antônio, Carrilho, Stael Málaga, de Abreu, Samanta Stinghen, Ferreira, Giulia Ferracin, Gonzaga, Natalia, Pereira, Ulisses de Pádua, Tamanini, Ronaldo, Fagnani, Rafael, Beloti, Vanerli
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Aug2023, Vol. 90 Issue 3, p318-323, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Reginara Teixeira da, Lopes, Joyce Bitencourt Athayde, Oliveira, Kleydejany Lima Lemos de, Ribeiro Júnior, José Carlos, Beloti, Vanerli
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 74, Iss 3, Pp 185-194 (2020)
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 74, n. 3 (2019); 185-194
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 74, n. 3 (2019); 185-194
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 74, n. 3 (2019); 185-194
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 74, n. 3 (2019); 185-194
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
The presence of bacteria in raw milk associated with the possible indiscriminate use of antimicrobials in dairy cattle can influence the emergence of resistant bacteria. The antimicrobial susceptibility profile of nine pathogenic bacterial strains is
Autor:
Nero, Luís Augusto, de Mattos, Marcos Rodrigues, Barros, Márcia de Aguiar Ferreira, Beloti, Vanerli, Franco, Bernadette Dora Gombossy de Melo
Publikováno v:
In Microbiological Research 2009 164(5):529-535
Autor:
Oliveira, Aline Marangon, Kurihara, Ricardo Yudi, Silva, Francine Fernandes da, Silva, Fernando de Godoi, Ribeiro Júnior, José Carlos, Beloti, Vanerli
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 72, Iss 1, Pp 40-47 (2017)
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 72, n. 1 (2017); 40-47
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 72, n. 1 (2017); 40-47
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 72, n. 1 (2017); 40-47
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 72, n. 1 (2017); 40-47
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
The cheese due its rich nutritional composition provides a favorable environment for the multiplication of many kinds of microorganisms. The excess of total and thermotolerant coliforms indicates contamination from environmental and fecal origin, res
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.