Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Belmonte AM"'
Autor:
Minelli, G, Macchioni, P, Belmonte, Am, Mezzetti, F, Scutaru, C, Volpelli, La, Fava, P, Lo Fiego, Dp
The effects of including extruded linseed in pig diets supplemented with either polyphenol-rich red grape skin extract (3 g kg-1) or synthetic antioxidants (200 mg kg-1 α- tocopheryl acetate plus 0.21 mg kg-1 of selenium) on shelf-life of pork store
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e5c2a12f2eea00b8acbd3688f2e18b26
http://hdl.handle.net/11585/735968
http://hdl.handle.net/11585/735968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zappaterra M; Department of Agricultural and Food Sciences (DISTAL), University of Bologna, Viale G. Fanin 46, I-40127 Bologna, Italy. Electronic address: martina.zappaterra2@unibo.it., Catillo G; Consiglio per la ricerca in agricoltura e l'analisi dell'economia agraria (CREA), Centro di ricerca Zootecnia e Acquacoltura (Research Centre for Animal Production and Aquaculture), Via Salaria 31, I-00015 Monterotondo, Italy., Lo Fiego DP; Department of Life Sciences (DSV), University of Modena and Reggio Emilia, Via G. Amendola 2, I-42122 Reggio Emilia, Italy; Interdepartmental Research Centre for Agri-Food Biological Resources Improvement and Valorization (BIOGEST-SITEIA), University of Modena and Reggio Emilia, P. le Europa 1, I-42124 Reggio Emilia, Italy., Belmonte AM; Department of Life Sciences (DSV), University of Modena and Reggio Emilia, Via G. Amendola 2, I-42122 Reggio Emilia, Italy., Padalino B; Department of Agricultural and Food Sciences (DISTAL), University of Bologna, Viale G. Fanin 46, I-40127 Bologna, Italy., Davoli R; Department of Agricultural and Food Sciences (DISTAL), University of Bologna, Viale G. Fanin 46, I-40127 Bologna, Italy. Electronic address: roberta.davoli@unibo.it.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2022 Jan; Vol. 183, pp. 108645. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 09.
Autor:
Zappaterra M; Department of Agricultural and Food Sciences (DISTAL), University of Bologna, Viale G. Fanin 46, I-40127 Bologna, Italy. Electronic address: martina.zappaterra2@unibo.it., Catillo G; Consiglio per la ricerca in agricoltura e l'analisi dell'economia agraria (CREA), Centro di ricerca Zootecnia e Acquacoltura (Research Centre for Animal Production and Aquaculture), Via Salaria 31, I-00015 Monterotondo, Italy. Electronic address: gennaro.catillo@crea.gov.it., Belmonte AM; Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Via G. Amendola 2, I-42122 Reggio Emilia, Italy. Electronic address: annamaria.belmonte@unimore.it., Lo Fiego DP; Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Via G. Amendola 2, I-42122 Reggio Emilia, Italy; Interdepartmental Research Centre for Agri-Food Biological Resources Improvement and Valorization (BIOGEST-SITEIA), University of Modena and Reggio Emilia, P. le Europa 1, I-42124 Reggio Emilia, Italy. Electronic address: domenicopietro.lofiego@unimore.it., Zambonelli P; Department of Agricultural and Food Sciences (DISTAL), University of Bologna, Viale G. Fanin 46, I-40127 Bologna, Italy. Electronic address: paolo.zambonelli@unibo.it., Steri R; Consiglio per la ricerca in agricoltura e l'analisi dell'economia agraria (CREA), Centro di ricerca Zootecnia e Acquacoltura (Research Centre for Animal Production and Aquaculture), Via Salaria 31, I-00015 Monterotondo, Italy. Electronic address: roberto.steri@crea.gov.it., Buttazzoni L; Consiglio per la ricerca in agricoltura e l'analisi dell'economia agraria (CREA), Centro di ricerca Zootecnia e Acquacoltura (Research Centre for Animal Production and Aquaculture), Via Salaria 31, I-00015 Monterotondo, Italy. Electronic address: luca.buttazzoni@crea.gov.it., Davoli R; Department of Agricultural and Food Sciences (DISTAL), University of Bologna, Viale G. Fanin 46, I-40127 Bologna, Italy. Electronic address: roberta.davoli@unibo.it.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2020 May; Vol. 163, pp. 108057. Date of Electronic Publication: 2020 Jan 11.
Autor:
Manzanares MC; Laboratorio de Tejidos Calcificados, Unidad de Anatomía-Campus de Bellvitge, Universitat de Barcelona, Spain. cmanzan@bellvitge.bvg.ub.es, Franch J, Carvalho P, Belmonte AM, Tusell J, Franch B, Fernandez JM, Clèries L, Morenza JL
Publikováno v:
Bulletin du Groupement international pour la recherche scientifique en stomatologie & odontologie [Bull Group Int Rech Sci Stomatol Odontol] 2001 Sep-Dec; Vol. 43 (3), pp. 100-8.