Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Bellumori M"'
Publikováno v:
In Talanta 15 July 2011 85(1):167-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spadi, A., Angeloni, G., Guerrini, L., Corti, F., Parenti, A., Innocenti, M., Bellumori, M., Masella, P.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 87 (2021)
Coffee industry produces large amounts of residues, mainly associated with roasting and consumption. Among these residues, coffee silver skin (CSS) and spent coffee grounds (SCG) are the most generated. In recent years, CSS and SCG have been object o
Autor:
Lammi, C., Bellumori, M., Cecchi, L., Bartolomei, M., Bollati, C., Clodoveo, M. L., Corbo, F., Arnoldi, A., Mulinacci, N.
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 6
Nutrients, Vol 12, Iss 1723, p 1723 (2020)
Volume 12
Issue 6
Nutrients, Vol 12, Iss 1723, p 1723 (2020)
This study was aimed at investigating the hypocholesterolemic effects of extra virgin olive oil (EVOO) phenols and the mechanisms behind the effect. Two phenolic extracts were prepared from EVOO of different cultivars and analyzed using the Internati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.