Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Bello Abolore"'
Autor:
Bello, Abolore, Agbona, Afolabi, Olaosebikan, Olamide, Edughaen, Gospel, Dufour, Dominique, Bouniol, Alexandre, Iluebbey, Peter, Ndjouenkeu, Robert, Rabbi, Ismail, Teeken, Béla
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4758-4769, 12p
Autor:
Bouniol, Alexandre, Ceballos, Hernan, Bello, Abolore, Teeken, Béla, Olaosebikan, Deborah Olamide, Owoade, Durodola, Afolabi, Agbona, Fotso Kuate, Apollin, Madu, Tessy, Okoye, Benjamin, Ofoeze, Miriam, Nwafor, Solomon, Onyemauwa, Nnaemeka, Adinsi, Laurent, Forsythe, Lora, Dufour, Dominique
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4498-4513, 16p
Autor:
Olaosebikan, Olamide, Bello, Abolore, de Sousa, Kauê, Ndjouenkeu, Robert, Adesokan, Michael, Alamu, Emmanuel, Agbona, Afolabi, Van Etten, Jacob, Kégah, Franklin Ngoualem, Dufour, Dominique, Bouniol, Alexandre, Teeken, Béla
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4770-4781, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teeken, Béla, Olaosebikan, Olamide, Haleegoah, Joyce, Oladejo, Elizabeth, Madu, Tessy, Bello, Abolore, Parkes, Elizabeth, Egesi, Chiedozie, Kulakow, Peter, Kirscht, Holger, Tufan, Hale Ann
Publikováno v:
Economic Botany, 2018 Sep . 72(3), 263-277.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45171758
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teeken, Béla, Bello, Abolore, Olaosebikan, Olamide, Edughaen, Gospel, Agbona, Afolabi, Kaue De Sousa
This report summarizes the WP5 activities under RTB foods during the whole project period related to the gari-eba food product profile. WP5 Activities focus on evaluating advanced cassava clones for their post-harvest qualities with champion farmer p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::668729883453785e5b16fe05b9f289c5
Autor:
Oladeji Emmanuel Alamu, Béla Teeken, Oluwatoyin Ayetigbo, Michael Adesokan, Ismail Kayondo, Ugo Chijioke, Tessy Madu, Benjamin Okoye, Bello Abolore, Damian Njoku, Ismail Rabbi, Chiedozie Egesi, Robert Ndjouenkeu, Alexandre Bouniol, Kauê De Sousa, Dominique Dufour, Busie Maziya‐Dixon
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Background: Gari and eba, forms of cassava semolina, are mainly consumed in Nigeria and other West African countries. This study aimed to define the critical quality traits of gari and eba, to measure their heritability, to define medium and high thr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8779232a01a6fcf5306e6230c47e5c4c
http://agritrop.cirad.fr/604212/
http://agritrop.cirad.fr/604212/