Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Bellaouchou, Abdelkabir"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nasri Chaimae, Halabi Yasmina, Harhar Hicham, Mohammed Faez, Bellaouchou Abdelkabir, Guenbour Abdallah, Tabyaoui Mohamed
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 19 (2021)
The notable growth in the use of avocado oil in the nutritional and cosmetic field was the main objective to valorize the oil production of important varieties of avocados existing in Morocco by analyzing its chemical composition in fatty acids, ster
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b75dd5be6ba4d0c8258640cdd428941
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Halabi, Yasmina, Nasri, Chaimae, El Guezzane, Chakir, Harhar, Hicham, Gharby, Said, Bellaouchou, Abdelkabir, Warad, Ismail, Zarrouk, Abdelkader, Tabyaoui, Mohamed
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Feb/Mar2023, Vol. 12 Issue 4, p1-7, 7p
Autor:
Ait lhaj, Farida, Elhamri, Hecham, Ait lhaj, Zakaria, Malisch, Rainer, Kypke, Karin, Kabriti, Mohamed, El Hajjaji, Souad, Bellaouchou, Abdelkabir
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Feb2023, Vol. 40 Issue 2, p282-293, 12p, 5 Charts, 3 Graphs