Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Bellan, Giorgio"'
Autor:
Laincer, Firdousse, Iaccarino, Nunzia, Amato, Jussara, Pagano, Bruno, Pagano, Alessia, Tenore, Giancarlo, Tamendjari, Abderezak, Rovellini, Pierangela, Venturini, Stefania, Bellan, Giorgio, Ritieni, Alberto, Mannina, Luisa, Novellino, Ettore, Randazzo, Antonio
Publikováno v:
In Food Research International November 2016 89 Part 3:1123-1133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ettore Novellino, Abderezak Tamendjari, Nunzia Iaccarino, Alberto Ritieni, Jussara Amato, Gian Carlo Tenore, Stefania Venturini, Firdousse Laincer, P. Rovellini, Bruno Pagano, Antonio Randazzo, Alessia Pagano, Giorgio Bellan, Luisa Mannina
Olive fruits from 19 varieties and different areas of Bejaia province (Algeria) were used to produce monovarietal olive oils in laboratory. The olive oils were analyzed using both traditional chemical analyses and nuclear magnetic resonance (NMR) met
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6c6d4f627f1333ec0d766cbe7065b4fd
http://hdl.handle.net/11588/647020
http://hdl.handle.net/11588/647020