Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Bellagha S"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Sep2024, Vol. 24 Issue 9, p24409-24431, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2007 78(3):947-952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2005 68(1):105-111
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Taylor & Francis, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
International Journal of Food Sciences and Nutrition 5 (70), 551-561. (2019)
International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Taylor & Francis, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
International Journal of Food Sciences and Nutrition 5 (70), 551-561. (2019)
International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
The effects of soaking and cooking on soluble sugars, alpha-galacto-oligosaccharides (alpha-GOS) and soluble dietary fibres (SDF) and insoluble dietary fibres (IDF) were assessed in five legumes (lentil, chickpea, fenugreek, faba bean and Egyptian fa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c440eedc982e39ec634b2d3e623c2ce3
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02310096
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02310096
Autor:
Perignon, M., Sinfort, C., El Ati, J., Traissac, Pierre, Drogue, S., Darmon, N., Amiot, M. J., Achir, N., Alouane, L., Bellagha, S., Bosc, P. M., Broin, M., Dhuique-Meyer, C., Dop, M. C., Dury, S., Ferchoui, A., Gaillard, C., Ghrabi, Z., Jacquet, F., Kameli, Yves, Kefi, F., Khamassi, F., Kesse-Guyot, E., Lairon, D., Martin-Prével, Yves, Mejean, C., Mouquet Rivier, Claire, Njoumi, S., Padilla, M., Verger, Eric, Medina Study Grp
Tunisia is a typical country of the Mediterranean region where high prevalence of overweight, obesity and noncommunicable diseases co-exist with some micronutrient deficiencies, and diet-related environmental issues must be addressed. Individual food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::79fcb3481d57406631a6378d4d7277b1
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077307
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077307