Zobrazeno 1 - 10
of 371
pro vyhledávání: '"Bell RG"'
Publikováno v:
Studies in Surface Science and Catalysis
Studies in Surface Science and Catalysis, Elsevier, 2007, 170, pp.918. ⟨10.1016/S0167-2991(07)80940-2⟩
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Studies in Surface Science and Catalysis, Elsevier, 2007, 170, pp.918. ⟨10.1016/S0167-2991(07)80940-2⟩
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8abd97283af1fcf30a9ee56e962948d1
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00185521
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00185521
Publikováno v:
New Zealand Journal of Marine & Freshwater Research; Jun2017, Vol. 51 Issue 2, p183-222, 40p
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 29(2-3)
Early spoilage of commercial vacuum-packed chilled lamb legs was manifested as an objectionable 'cheesy', deep tissue odour that became evident when a cut was made into the stifle joint. Investigation of the probable causative agents led to the isola
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.