Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Belló, Caroline"'
Autor:
Belló, Caroline
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPGUniversidade Estadual de Ponta GrossaUEPG.
Made available in DSpace on 2017-07-21T14:35:54Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Caroline Bello.pdf: 5805271 bytes, checksum: 46fa6ef84e116f464b6fe98b918d068d (MD5) Previous issue date: 2016-02-19
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nív
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nív
Externí odkaz:
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/196
Autor:
Bello, Caroline, Roseth, Arne, Guardiola, Jordi, Reenaers, Catherine, Ruiz-Cerulla, Alexandra, Van Kemseke, Catherine, Arajol, Claudia, Reinhard, Christian, Seidel, Laurence, Louis, Edouard
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease September 2017 49(9):991-996
Autor:
Pacheco, Laura Segabinazzi, da Silveira, Aron Ferreira, Trott, Alexis, Houenou, Lucien J., Algarve, Thaís Doeler, Belló, Caroline, Lenz, Adriano Flesch, Mânica-Cattani, Maria Fernanda, da Cruz, Ivana Beatrice Mânica
Publikováno v:
In Mutation Research - Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis 9 October 2013 757(2):99-103
Autor:
Belló, Caroline1 (AUTHOR), Prestes, Ana Paula1 (AUTHOR), Schemberger, Josiane Aparecida1 (AUTHOR), Hacke, Ana Carolina Mendes2 (AUTHOR), Pereira, Romaiana Picada2 (AUTHOR), Manente, Francine Alessandra3 (AUTHOR), Carlos, Iracilda Zeppone3 (AUTHOR), Andrade, Cleverton Roberto4 (AUTHOR), Fernandes, Daniel5 (AUTHOR), Cruz, Ivana Beatrice Manica6 (AUTHOR), Unfer, Taís Cristina7 (AUTHOR), Vellosa, José Carlos Rebuglio1 (AUTHOR) vellosajcr@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tonin Ribas, Josilaine1, Belló, Caroline1, Sanches Ito, Carmen Antonia1, Mine, Julio Cesar1, Rebuglio Vellosa, José Carlos1 josevellosa@yahoo.com.br
Publikováno v:
Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. 2015, Vol. 36 Issue 2, p181-188. 8p.
Autor:
Belló, Caroline1, Aparecida Schemberger, Josiane1, Moreira Machado, Willian, Fernandes, Daniel, Rebuglio Vellosa, José Carlos1 josevellosa@yahoo.com.br
Publikováno v:
Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. 2015, Vol. 36 Issue 1, p123-129. 7p.
Autor:
Machado, Michel Mansur, Montagner, Greice Franciele Feyh dos Santos, Boligon, Aline, Athayde, Margareth Linde, Rocha, Maria Izabel Ugalde Marques da, Lera, Juan Pablo Barrio, Belló, Caroline, Cruz, Ivana Beatrice Mânica da
Publikováno v:
Química Nova, Vol 34, Iss 5, Pp 798-803 (2011)
Química Nova v.34 n.5 2011
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova, Volume: 34, Issue: 5, Pages: 798-803, Published: 2011
Química Nova v.34 n.5 2011
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova, Volume: 34, Issue: 5, Pages: 798-803, Published: 2011
The polyphenol contents and antioxidant capacity of Brazilian red grape juices and wine vinegars were analyzed. Additionally, it was analyzed the human polyphenol absorption and acute effect in plasmatic oxidative metabolism biomarkers after juice in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.